Samen altijd bereikbaar

Met Teamfone zorg je ervoor dat je team altijd te bereiken is op de momenten dat het nodig is. Zo staat er altijd iemand klaar om je klanten te woord te staan. 

[vc_single_image image=”440″ img_size=”large”]

Hoe werkt het?

Download de app, vul je telefoonnummer in en stel eenvoudig je team in. Zodra je team is ingesteld kun je jezelf met een swipe beschikbaar maken voor het team. Zodra er dan een telefoontje binnenkomt, zal deze doorgeschakeld worden naar je eigen telefoon. Neem je niet op? Dan schakelt Teamfone automatisch door naar een ander teamlid die zichzelf ook op bereikbaar heeft staan.

Iedereen altijd op de hoogte

Het kan voorkomen dat het team gebeld wordt op het moment dat er niemand op beschikbaar staat. Ook is het mogelijk dat beschikbare teamleden even geen tijd hebben om op te nemen. In deze gevallen zal er doorgeschakeld worden naar de voicemail. Deze voicemail kan je volledig zelf inspreken in de app. Zo kun je bellers op persoonlijke wijze informeren hoe en wanneer het team wel te bereiken is.

Personaliseer de voicemail

Wanneer er een voicemail of gemist gesprek is binnengekomen, zal er een notificatie verstuurd worden. Vervolgens kun je in de app het gemiste gesprek afhandelen door het bericht af te vinken zodra de benodigde actie is ondernomen. Is er een voicemail achtergelaten? Dan kan deze in de app afgespeeld worden door alle teamleden.

Plan eenvoudig diensten in

Via Teamfone kun je gemakkelijk diensten van je team inplannen en teamleden aan deze diensten toevoegen. Hierdoor heb je ten alle tijden inzicht in de bereikbaarheid van je team en wordt het duidelijk wanneer er gaten zijn in de planning, deze kun je vervolgens eenvoudig opvullen. Zo mis je nooit meer een gesprek van een klant.

Download nu 

Installeer Teamfone nu en start vrijblijvend uw proefperiode van vijf dagen. Creëer een team, voeg mensen toe en begin direct met het verbeteren van de bereikbaarheid van uw organisatie. Voor hulp bij het gebruik van de app kunt u de Teamfone handleiding raadplegen of contact met ons op nemen.

[vc_single_image image=”446″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teamfone”][vc_single_image image=”444″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://itunes.apple.com/nl/app/teamfone/id1354423903?mt=8″]